Drømmer i om at blive forældre

Et spaophold er er dejligt afbræk fra hverdagen, hvor man har tid til at nyde livet med forkælelse, fred og ro, frihed fra forpligtelser og tid til hinanden. Alle kan tage på spaophold, om man er en familie, venner/veninder, en større gruppe eller et par. Mange par bruger det som tid til at komme tættere på hinanden, og hvis man har børn er det måske også et pusterum fra “børne-ræset”. Uanset om man har børn eller ej, er det måske på et spaophold man tager snakken, hvor man har god tid, om man ønsker at få børn – eller evt. ønsker at få flere børn. 

Tid til baby

Om det bliver besluttet på et spaophold eller lignende, eller om en lille bare lige pludselig er på vej, er 

der mange ting at overveje og forholde sig til både før under og efter graviditet. Der findes heldigvis et hav af gode informationssider om alt der er værd at vide når det kommer til baby drømme og det at have baby. Vi anbefaler dig at starte baby drømmen her på Tidtilbaby.dk

Baby planer

I afsnittet “Baby planer”, finder du rigtig god rådgivning og information, hvis i går med tanker eller drømme om at blive forældre. Det er dog ikke alle det lykkes lige let for at få børn, hører i til den efterhånden store gruppe danskere der kæmper lidt med det, er der også rigtig god rådgivning at finde på denne side. Følger i rådgivningen vil chancen for graviditet helt sikkert øges, men vi kan selvfølgelig ikke love at det vil lykkes.

Næste step

Næste step bliver at forberede sig på at den lille kommer til verden. Her er meget man kan forberede og købe inden, men også meget man først kan tage stilling til når babyen er kommet og man lærer den nye hverdag at kende.

Inden fødslen kan man fx. bestille nogle af de mange gratis babypakker der findes, måske bestille en abonnementskasse der bliver leveret hver måned, med det du jævnligt kommer til at bruge eller arrangere et babyshower. Det hele finder du information om på Tidtilbaby.dk