Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg  Tilbud (-10%)

Promovering: Oplev Kurhotel Skodsborg med en ekstra fordel ved at bestille via Truestory – du får 10% rabat på din første reservation. Med blot 3 enkle trin kan du bestille din ønskede Kurhotel Skodsborg deal:

  1. Besøg Truestory.dk
  2. Vælg den fortrukne Himmerland Resort deal
  3. Køb direkte eller som et gavekort.

Yderligere praktisk information, såsom priser, krav og anmeldelser, kan findes, når du booker din spaoplevelse på Truestory.

Kurhotel Skodsborg
4.4/5

Seneste pris: Fra 2.189 kr.

Kurhotel Skodsborg 

Kurhotel Skodsborg er et populært og velbesøgt kursted i Nordsjælland, hvor luksuriøse omgivelser danner rammer om et væld af muligheder for aktiviteter og behandlinger indenfor både træning, personligvelvære, skønhedsbehandlinger, virksomhedsarrangementer og meget, meget mere. 

Kurhotellet har en skøn beliggenhed og rigtig gode forhold for både private og erhvervsfolk. Kurhotel Skodsborg er med andre ord et besøg værd, uanset om du søger at forkæle dig selv, om du har brug for gode trænings- og genoptræningsfaciliteter, eller om du mangler de perfekte omgivelser til et professionelt event. 

Værelserne 

På Kurhotel Skodsborg kan du få værelsestyper til alle behov. Hotellet har standardværelser med ellerKurhotel skodsborg værelse uden havudsigt, enkeltværelser, superior værelser med eller uden havudsigt, en luksus suite og en junior suite. 

Alle værelser har en lys og inviterende indretning, hvor der er lagt vægt på detaljerne. Hotelværelserne på Kurhotel Skodsborg er særdeles velindrettede med lækre møbler, gode senge, store vinduer, plads og komfort.  

Uanset om du er afsted alene eller med hele familien, så er det muligt at finde et værelse, der dækker alle behov. Hotellet har mange forskellige typer værelser, og der er som regel mulighed for at få stillet ekstra børnesenge eller andre fornødenheder til rådighed under opholdet. 

Typer af ophold 

På Kurhotellet i Skodsborg kan du vælge forskellige former for ophold. Hotellet har nogle forskellige typer for forkælelsesophold, hvori du bliver givet en fast plan for dit ophold. Det er selvfølgelig også muligt at skræddersy individuelle ophold indenfor de forskellige kategorier. 

Hotellet tilbyder spaophold, hvor du selv kan bestemme længden af dit ophold. Du kan også booke et “weekday stay” eller et “Sunday Stay”, hvis du blot trænger til en enkel dags selvforkælelse og ro. Hotellet har derudover et “Gourmet Stay”, der inviterer på en udsøgt middag – her handler det mest om luksus og selvforkælelse gennem mad og vin. Og sidst kan du vælge mellem “Treat” og “Luxury Treat”, som giver den fulde oplevelse og inkluderer både spa og gourmet mad. 

Uanset om du blot har brug for at komme ud af hjemmet for lidt alenetid og selvforkælelse en dag eller to, eller om du står foran et længere genoptræningsforløb, så har Kurhotel Skodsborg med garanti den helt rette pakke til netop dig.

 

Økonomi og priser 

Kurhotel Skodsborg hører til i den dyre kategori, når vi kigger på hoteller i Danmark. Hotellet er luksuriøst og anerkendt, og prisen er derefter – og et spaophold på Kurhotel Skodsborg er absolut prisen værd.  

Værelsespriserne varierer afhængigt af sæson og travlhed, og du kan med fordel kigge efter gode tilbud udenfor feriesæsonerne, hvis du synes, at grundprisen ligger i den høje ende. Det er desuden ofte muligt at finde kampagner og deals med gode rabatter på gavekort til et kurophold i Skodsborg. Måske en lækker deal på et spaophold? 

Området 

Kurhotel Skodsborg ligger i Nordsjælland tæt på København. Du har Strandvejen ogKurhotel skodsborg området Nordsjællands havnefronter nær ved, du har dyrehaven i baghaven, og du har København indenfor kort afstand, uanset om du er i bil eller med tog.  

Når du besøger Kurhotel Skodsborg, har du mange muligheder for både by- og naturoplevelser. København byder på gode spisesteder, natteliv, kultur og historie, og Nordsjællands havnefronter byder på sol, strand og drinks. Du kan få en bådtur eller leje et paddleboard, og du kan nyde dyrehavens ro og vildtliv fra hesteryg, mountainbike eller gåben.  

Kurhotel Skodsborg byder på et hav af oplevelser – både indenfor og udenfor hotellets hvidmalede mure. 

Kurhotel Skodsborg ligger ned til vandet og har dyrehaven indenfor rækkevidde. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, hvor du kan få både badeferie og skovtur afhængigt af, hvad du fristes af. Hotellet har en fantastisk udsigt over Øresund, og du har frit udsyn til vores naboer i det svenske.  

Hotellet her ligger højt rangeret, når vi taler om æstetik, da det ligger smukt i en perfekt balance mellem grønt og blåt – skov og hav.  

Transport 

Uanset om du er i bil eller med offentlig transport, så er det let at komme til Kurhotel Skodsborg. Hotellet ligger ved Strandvejen i Skodsborg, hvor du har gode vejforbindelser såvel som en S-togsstation tæt ved. Fra Skodsborg station er det muligt at gå til hotellet på under 10 minutter. 

Både S-toge og regionaltoge standser på Skodsborg station, hvor du har direkte forbindelse fra både Helsingør, Sverige, Københavns hovedbanegård og Kastrup lufthavn. 

Mad og drikke 

Kurhotel Skodsborg er kendt for at have et udsøgt køkken. Hotellet huser Brasserie Carl, der er en gourmet restaurant med fokus på sund og nærende mad. Brasserie Carl serverer både brunch og middag, og er i sandhed en oplevelse værd. Restauranten er særligt kendt for en overdådig søndagsbrunch, der er svær at konkurrere med. Hvis du søger den gode madoplevelse, så kan du med fordel besøge Kurhotel Skodsborg. Kokkene er nogle af de bedste i landet, og menuen bliver igen og igen rost af madanmeldere og kritikere.  

Brasserie Carl finder meget inspiration i det grønne køkken, og du kan derfor sagtens spise vegetarisk, når du besøger Kurhotel Skodsborg. Alle køkkenets råvarer kommer desuden fra bæredygtigt landbrug og fra dyr, der har levet gode liv.  

Udover en fantastisk restaurant har hotellet også en hyggelig lobby, hvor der serveres Afternoon Tea. Lobbyen er desuden hjemsted for hotellets konditori, ligesom det er her, du altid kan få dig en god kop kaffe eller et glas mousserende vin. Lobbyen har en romantisk og hyggelig atmosfære, og er et skønt sted at opholde sig mellem aktiviteter. 

Spa og wellness  

Spaen i Kurhotel Skodsborg er prisbelønnet og verdenskendt. Spaen er særdeles velindrettet, og du har alle muligheder for at opleve den perfekte spa-dag – eller måske en hel spa-weekend.  

I Kurhotel Skodsborgs spa finder du et svømmebassin, en udendørs jacuzzi, et Hot & Cold brusebad, en saltgrotte, varme og kolde bade, en sauna, et dampbad og i virkeligheden alt, hvad du kan ønske dig for det fuldendte wellnessophold.  

Hotellet tilbyder et væld af forskellige behandlinger i spaen. Her kan du blandt andet få massage, infrarød behandling, guidet meditation og åndedrætsøvelser, en skrub til kroppen, alverdens forskellige skønhedsbehandlinger, saunabehandlinger og meget, meget mere.  

Spaen i Kurhotel Skodsborg har højt til loftet og et særdeles godt lysindfald, hvilket virkelige fuldender oplevelsen af selvforkælelse og egenkærlighed. Alle ophold på hotellet inkluderer fri adgang til spaen, og alle værelser kommer med badekåbe og slippers. 

Kurhotel skodsborg spa

Øvrige faciliteter 

Udover den prisvindende spa, har Kurhotellet i Skodsborg også et velassorteret træningscenter og et helt område, der fokuser på genoptræning efter sygdom eller skader. Hotellet fokuserer på sundhed og velvære, og disse værdier skinner igennem i alle afskygninger af dit ophold – lige fra mad til faciliteter.  

Når du booker et spaophold i Skodsborg, så har du altid morgenmad med i prisen. Du har desuden åben reception hele døgnet, fri internet og fri parkering, vækkeservice, kaffe og the på værelset, sikkerhedsboks og meget mere. Du kan dertil bestille roomservice hele døgnet, og du kan få ekstra børnesenge efter behov. Og som noget rigtig fint, kan du også få hundevenlige værelser, hvor der er sørget for mad- og vandskåle, hundekurv og gode forhold for din firbenede ven. 

Hotellet 

Kurhotellet i Skodsborg er et luksuriøst hotel, hvor der er lagt meget vægt på æstetik og atmosfære. Hotellets indretning er holdt i hvide og lyse farver, der er højt til loftet og store vinduer og godt lysindfald. Alle rum er lyse, indbydende og inviterende, og møbler såvel som billeder passer perfekt ind i den gode atmosfære, der kendetegnet det anerkendte kurhotel.  

Særligt for Kurhotel Skodsborg 

Kurhotel Skodsborg skiller sig ud fra andre kurhoteller ved at have et gennemgående fokus på sundhed – ikke kun velvære. Hotellet har flere fysioterapeuter og personlige trænere ansat, og hele filosofien bag køkkenet er også, at maden skal være lige så sund, som den er velsmagende. 

Kurhotel Skodsborg kan bookes til fester og til firmaarrangementer. Hotellet har desuden en helt særlig bryllupspakke, hvor bruden får en wellness- og skønhedsbehandling forud for sin store dag, hvis man vælger at holde sit bryllup i hotellets smukke lokaler. Hotellet i Skodsborg har plads og faciliteter til at rumme både store fester og mindre selskaber.  

Hver d. 1. fredag i måneden spiller unge talenter sammen med etablerede musikere, når hotellets livejazz-koncept “Lobby Tunes” spiller op til dans. Om sommeren kan du nyde musikken med et glas vin på terrassen, og i de køligere måneder kan du slænge dig i de store lobbymøbler, mens du lader dig forføre af den gode stemning og de jazzede toner. 

Alt i alt 

Kurhotel Skodsborg er et skønt hotel med en god atmosfære og en luksuriøs indretning. Stedet har hvad du skal bruge af faciliteter, og spaen er noget helt særligt. Kurhotellet henvender sig til alle, der søger trivsel og selvforkælelse, og stedet er desuden et godt valg til bryllupsfesten eller firmaarrangementet. Hotellet har et veluddannet og service-mindet personale, og her er intet overladt til tilfældighederne. 

Med et gavekort til et spaophold på Kurhotel Skodsborg giver du ikke bare et spaophold – du giver en oplevelse af luksus, selvforkælelse, velvære og øget livskvalitet. 

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk