Kurhotel Fjordgaarden

Kurhotel Fjordgaarden Tilbud (-10%)

Promovering: Oplev Kurhotel Fjordgaarden med en ekstra fordel ved at bestille via Truestory – du får 10% rabat på din første reservation. Med blot 3 enkle trin kan du bestille din ønskede Kurhotel Fjordgaarden deal:

  1. Besøg Truestory.dk
  2. Vælg din fortrukne Kurhotel Fjordgaarden Resort deal
  3. Køb direkte eller som et gavekort.

Yderligere praktisk information, såsom priser, krav og anmeldelser, kan findes, når du booker din spaoplevelse på Truestory

Kurhotel Fjordgaarden
4.4/5

Seneste pris: Fra 2.399 kr.

Kurhotel Fjordgaarden 

Kurhotel Fjordgaarden ligger i naturskønne omgivelser ved Ringkøbing i Vestjylland. Kurhotellet har en prisbelønnet spa, en masse spændende behandlinger og muligheder for den perfekte afslapningsferie. Fjordgaarden er stedet for dig, der søger ro og hvile, restitution og afspænding. Hvad end du rejser alene eller sammen med en partner, så har kurhotellet noget at byde på – og helt sikkert en pakkeløsning, der matcher dine og eventuelt din medrejsendes behov.  

Kurhotel Fjordgaarden er et kvalitetsbevidst og stilfuldt hotel med en skøn beliggenhed og et godt udvalg af ydelser og produkter. 

Stedet henvender sig desuden til erhvervsdrivende og forretningsindehavere, da de har gode forhold og faciliteter til både interne firmaarrangementer, netværksmøder, konferencer og tilsvarende. 

Værelserne 

Kurhotel Fjordgaarden har forskellige værelsestyper at vælge imellem, og hotelletKurhotel fjordgaarden værelse kan imødese mange behov. Du kan booke alt fra et standardværelse til luksusværelset “Comfort Plus”, hvor du har egen balkon eller terrasse. Værelserne varierer i prisklasse, og der er derfor noget for enhver. Som noget særligt, så kan du på Kurhotel Fjordgaarden få særlige værelser til folk med hund – du kan altså medbringe din firbenede ven på hotellet og dermed slippe for at skulle finde hundepasser, når du trænger til et selvforkælende kurophold. Som en ekstra bonus, så byder området omkring Kurhotel Fjordgaarden på nogle gode hundelufteture, og da du har Vesterhavet og stranden tæt ved, er der masser af aktiviteter at invitere hunden med på også.  

Alle værelserne er indrettet med komfortable kvalitetsmøbler, og de er holdt i farvetemaer, der understøtter hotellets filosofi om ro og stilhed. Stemningen og atmosfæren på hotellet, såvel som på værelserne, giver anledning og lyst til at søge fordybelse, sjælefred, ro og refleksion. 

Økonomi og priser 

Priserne på Kurhotel Fjordgaarden ligger på et middelniveau og er absolut rimelige. Priserne varierer naturligvis, og du kan sammensætte et ophold i begge ender af skalaen, afhængigt af hvordan du prioriterer. Du kan se de aktuelle priser på hotellets hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de enkelte værelser og de forskellige tilbud. 

Hvis du har besluttet dig for at planlægge et ophold på Kurhotel Fjordgaarden, så kan du med fordel se dig lidt for, inden du booker – der er ofte gode deals og kampagnetilbud på gavekort og rabatter på ophold eller behandlinger, og her kan der være mange penge at spare. 

Området 

Kurhotel fjordgaarden områdetHotellet er beliggende i Vestjylland tæt ved Vesterhavet. Her er naturen rå og uforstyrret og området er præget af marker, hede og strand. Vestjylland har et rigt dyre- og planteliv, og området omkring Kurhotel Fjordgaarden byder på nogle fantastiske vandreture og naturoplevelser. Hvis du er til strandferie, så kan du desuden få masser af glæde af Vesterhavet, der som regel byder på gode badeoplevelser i bølger og dybde.  

Den nærmeste større by er Ringkøbing. Ringkøbing er en gammel, hyggelig by med en landlig og lokal stemning. Byen har en lille gågade og nogle hyggelige caféer, og den er absolut et besøg værd, når du er i området. 

Transport 

Kurhotel Fjordgaarden er let tilgængeligt både i bil og på cykel. Er du med offentlig transport, så kan du tage toget til enten Herning eller Struer og tage bus eller taxa derfra. Hotellet er ikke det letteste at komme til med offentlig transport, men til gengæld er det hele turen værd – du kan derfor godt investere tiden i rejsen, da den er godt givet ud. Meget af hotellets charme ligger i øvrigt i den lidt afsides beliggenhed, hvorfor det opvejer den svære offentlige transport. Hvis du er i bil, så er der ingen problemer med at kommer let frem og tilbage – det er desuden en fordel at have en bil med, hvis du vil besøge Ringkøbing eller en anden by i omegnen af Vestjylland. 

Mad og drikke 

Hotelrestauranten på Kurhotel Fjordgaarden er “ReFood” certificeret og overvejende økologisk. Fjordgaardens restaurant byder på kulinariske oplevelser i skønne lokaler, der på alle måder støtter op om wellnessoplevelsen. Du kan vælge flere retter, og du kan altid spise både vegetarisk og vegansk – blot du giver køkkenet besked. Her spiser og drikker du godt. 

Restaurant Fjordgaarden er en anerkendt og velanset gourmet restaurant for den kræsne kender såvel som for livsnyderen og den selvforkælende rejsende. Menukortet er elegant og alsidigt, og vinmenuen er afstemt og tilpasset de enkelte retter. Restauranten har fokus på den gode smagsoplevelse såvel som bæredygtighed og socialt ansvar. Hotellets værdier skinner igennem i alle aspekter af beværtningen, og det klæder stemningen og den fulde oplevelse.  

Kurhotel Fjordgaarden har udover restauranten også en Bar & Lounge, hvor du kan nyde eftermiddagen i lækre, komfortable møbler med en god cocktail, lidt middagssnacks eller et glas bobler. 

Spa og wellness  

Kurhotel Fjordgaarden har en prisbelønnet spa, der byder på gode faciliteter og en fantastisk atmosfære. Stemningen er indbydende, rar, rolig og inviterer på alle måde til ro, selvforkælelse og afslapning.  

I spaen kan du prøve både varme og kolde bassiner, jacuzzi, aromatisk kurbade, saunaer og meget, meget mere. Hele spaen er indrettet så naturligt som muligt, og du føler dig i sandhed i et med dig selv og noget større. 

Som noget helt særligt, så har Kurhotel Fjordgaarden en kurbadssuite for to. Her kan du nyde dit kurophold med din partner eller en ven eller veninde i et lukket rum kun for jer. I suiten finder i to store badekar, hvor I kan få en romantisk og sanselige oplevelse: et urtebad med et glas champagne. Det eneste, I skal, er at nyde hinanden og forkælelsen.  

I spaen på Kurhotel Fjordgaarden kan du få forskellige behandlinger. Du kan vælge imellem et stort udvalg af skønhedsbehandlinger, og du kan få en massage, en fodbehandling eller anden wellness. Hotellet har desuden en kosmetolog tilknyttet – under et hvilken som helst ophold kan du altid booke tid til kosmetologen, der kan give dig en professionel ansigtsbehandling og gode råd til din egen hudpleje.  

Kurhotel fjordgaarden spaophold

Konferencer og mødelokaler 

Kurhotel Fjordgaarden har mange gode tilbud til virksomheder og erhvervsdrivende. Du kan her booke mødelokaler og konferencerum, hvor du kan afholde netværksmøder og firmaarrangementer. Du kan også bruge hotellet til teambuilding og udviklingsaktiviteter for dine medarbejdere. Kurhotel Fjordgaarden har flere gode forslag til teambuilding aktiviteter, og det er noget, de igennem mange år har specialiseret sig i. Så hvis du ønsker at udvikle jeres indbyrdes sociale kompetencer såvel som jeres interne samarbejdsevner, så er Kurhotel Fjordgaarden et godt bud på en kompetent arrangør.  

Når du booker lokaler og medarbejdere til diverse firma- og erhvervsarrangementer, så kan du naturligvis frit kombinere med både spa og gastronomi. Du kan altid kontakte hotellet, hvis du har særlige ønsker eller behov. Langt de fleste kan som regel imødekommes. 

Det gode ophold  

Et ophold på Kurhotel Fjordgaarden kan individualiseres og skræddersyes efter behov. Du kan booke en enkel spa-dag, hvis du bare trænger til lidt selvforkælelse og en enkel dag væk fra dine daglige pligter og gøremål. Du kan også booke en hel spa-weekend, hvis det er mere noget for dig. Du kan benytte hotellet som base og nyde en strandferie ved Vesterhavet. Og du kan gå efter den fulde pakke og sammensætte det bedst tænkelige gastronomiske spa- og wellnessophold.  

Mulighederne er mange, det handler blot om, hvad du vil. Uanset om du er alene afsted, om du er afsted med en partner eller en veninde, om det er din hund, der er din følgesvend, eller om du har hele familien med på tur, så bør du kunne finde et ophold, der passer til dine og eventuelt dine medrejsendes behov på dette kurhotel. 

Når du skal planlægge et kurophold, bør du altid undersøge hotellets ydelser og produkter og med udgangspunkt heri sammensætte dit opholds aktiviteter – det er en god idé at have en plan hjemmefra, hvis ikke du køber et gavekort til et ophold med på forhånd planlagte aktiviteter. 

Særligt for Kurhotel Fjordgaarden 

Kurhotel Fjordgaarden er et særdeles populært kurhotel, der har over 50 års erfaring med at drive hotel, spisested, spa og at afholde konferencer. Den mangeårige erfaring ses tydeligt i serviceniveauet, og man får altid en god behandling på Kurhotel Fjordgaarden.  

Hotellets er belønnet med flere priser – blandt andet en ”Beauty Award” og en ”Travllers Choice” fra Tripadvisor. Kurhotel Fjordgaarden er en sand Vestjysk perle, som har en helt enestående ro over sig. Måske det er den vilde natur, måske det er indretningen, måske en kombination. Uanset hvad, så tager man fra hotellet genopladet, udhvilet og med fornyet energi – hver gang.  

Hvis du mangler den perfekte gave til for eksempel en kær veninde eller ven, mor eller partner, så er et gavekort til et kurophold på Fjordgaarden et glimrende valg. Du kan få forskellige udgaver af de populære spaophold, og du kan ofte finde gode deals og tilbud på forskellige behandlinger. Det behøver ikke at koste en formue at tage på spaophold. 

 

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk