Spaophold i Sydsverige

De bedste spaophold tilbud i Sydsverige - opdateret Januar 2024

Oplev skønheden og roen i det sydlige Sverige med en luksuriøs spa-ferie. Fra de fantastiske svenske strande, til de bølgende bakker og skove på landet, er Sydsverige hjemsted fro en række betagende  landskaber, der giver den perfekte baggrund for en afslappende og foryngende pause. vi har samlet de bedste herunder, så du ikke behøver at lede længere.

Ystad Saltsjöad

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

📍Ystad, Sydsverige

 

I sydsverige, helt ned til Østersøen, finder du Ystad Saltsjöbad. Hotellet er hjemme til moderne faciliteter og et luksuriøst spa område, kun 20 meter fra havet. på en god dag, kan du også opleve at kunne se til Bornholm. 

Pris: Fra 2.799 kr.

Jacy's Spaophold

Jacy'z

4.2/5

📍Göteborg, Sydsverige

 

Jacy’s er hjemmet til hele 27 etager, hvor der kan opleves fire forskellige restauranter, en sky bar og ikke mindst Jacy’s Miami-inspirerede Panchanga Pool Club fordelt på to etager. Her kan der bruges flere timer med ovarmede pools, saunaer, solsenge, pejs, barer og musik.

Pris: Fra 1.692 kr.

Spaophold Hotel Skansen

Hotel Skansen

4.5/5

📍Göteborg, Sydsverige

 

Som noget ganske særligt, byder Hotel Skansen som er et af de bedste spahoteller i Sverige, blandt andet på en oplevelse i Kallbadhuset som er bygget ude på vandet. her kan man sidde i saunaen, og nyde samtidig nyde udsigten over Kattegat. Hotellet ligger blot et par timers kørsel fra København

Pris: Fra 2.315 kr.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad

4.4/5

📍Halland, Sydsverige

 

Falkenberg Strandbad byder velkommen til et afslappende spaophold, i deres helt fantastiske spaafdeling, The Retreat Club. her kan du nyde eftermiddagen i den grønne oase, eller nyde udsigten ned til den lækre Skrea Strand

 

Pris: Fra 2.310 kr.

Spaophold Torekov Hotell

Torekov Hotell

4.4/5

📍Skåne, Sydsverige

 

Når du besøger Torekov hotel, får du en op opleveren. hotellet er særlig kendt for den skønne mad, og de vidunderlige spafaciliteter, både indendørs og udendørs. hotellet ligger i den gamle fiskerby Torekov, som byder på et flot og barsk natur, som er perfekt til vandreture. herefter kan du slå bene op, i den hyggelige lounge, med bålsted.

Pris: Fra 2.175 kr.

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk