Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard  Tilbud (-10%)

Promovering: Oplev Hotel Thinggaard med en ekstra fordel ved at bestille via Truestory – du får 10% rabat på din første reservation. Med blot 3 enkle trin kan du bestille din ønskede Hotel thinggaard deal:

  1. Besøg Truestory.dk
  2. Vælg den fortrukne Hotel thinggaard deal
  3. Køb direkte eller som et gavekort

Yderligere praktisk information, såsom priser, krav og anmeldelser, kan findes, når du booker din spaoplevelse på Truestory

Hotel Thinggaard
4.5/5

Seneste pris: Fra 2.896 kr.

Hotel Thinggaard 

Hotel Thinggaard i Thy byder på oplevelser, sport og spa i særklasse. Hotellet har mange muligheder for en aktiv wellnessferie, og der er aktiviteter for hele familien. Et kurophold på Hotel Thinggård er for alle, og uanset om du er single, om I er afsted som par, eller måske en hel familie, så har hotellet helt sikkert et ophold, der matcher dine og jeres behov. 

Hotel Thinggaard er beliggende mellem Vesterhavet og Limfjorden, og hotellet er placeret ugeneret og afsides i den jyske, uspolerede natur. Hvis du mangler en god gaveidé, så går du aldrig galt i byen med et gavekort eller en lækker deal til et ophold på Hotel Thinggaard. Hotellet har mange gode – og meget forskellige – oplevelser at byde på, og et ophold her kan derfor gøre langt de fleste glade. Har du en partner, der savner romantik, forkælelse og velvære? Eller måske en far, der nyder at bruge tid på golfbanen? Det kan også være en ven, der er madelsker og gourmet? Fælles for alle disse typer er, at Hotel Thinggaard har et ophold, der passer til netop dem. 

Læs med herunder, hvis du vil vide mere om det skønne kurhotel i Thy. Du kan også finde meget mere information på deres hjemmeside, og med lidt held kan du sikkert finde en kampagne på et ophold eller et tilbud på et gavekort.  

Værelserne 

Hotel Thinggaard har ikke den store variation i kategoriseringen af værelser.Hotel thinggaard værelse Alle værelser har tre stjerner og hører til under samme standard, hvilket er meget rart, da det skaber en enkelthed og et ligeværd i valget af værelse. Hos Hotel Thinggaard vælger du værelse efter hvor mange personer, I er, samt hvilke behov I har. Hotel Thinggaard er for eksempel udstyret med et handicapværelse.  

Du kan vælge værelser til alt fra én til fire personer. I alle værelsesbookinger er der inkluderet morgenmad, gratis internet og parkering, kaffe og the på værelset og meget, meget mere. Du kan se nærmere om de enkelte værelser på hotellets hjemmeside.  

Hotellet og de enkelte værelser er alle indrettet i neutrale farver med et godt lysindfald. Værelserne er store og lyse og farvetemaerne er naturlige og afbalancerede, hvilket giver en god ro og en behagelig og rummelig atmosfære. 

Økonomi og priser 

Priserne på Hotel Thinggaard ligger på et middelniveau. Værelserne varierer efter sæson, men har ellers en simpel og gennemsigtig prisstruktur – alle værelser hører til samme standard, og du betaler derfor for pladsen og ikke for en eller anden udefinerbar luksus. Denne prissætning gør det nemt og enkelt at lægge et budget til opholdet.  

Hotellet har mange forskellige typer af ophold, og de kommer selvfølgelig i forskellige prisklasser. Du kan med fordel kigge lidt udenfor sæson, hvis du synes, at dit ønskede ophold bliver for dyrt. Du kan også altid holde øje med gode deals og tilbud på gavekort til ophold og behandlinger. Der er ofte mange penge at spare, hvis du finder de rette kampagner. 

Området 

 

Hotel thinggaard områdetHotel Thinggaard ligger i Thy i Nordvestjylland, og området er klart mest kendt for den vilde og uspolerede natur. Hotellet ligger lidt afsides og har direkte adgang til et væld af forskellige naturoplevelser. Du kan komme på guidede vildmarksvandringer, du kan gå til Vesterhavets klitter, og du kan opleve de smukke søer omkring Thy. I nærheden af hotellet har du også et museum, historiske levn fra Anden Verdenskrig og Nationalpark Thy. 

Thy er en gammel, landlig by med en hyggelig stemning og en rar atmosfære. I byen kan du nyde en kop kaffe på en café, du kan gå en tur i den gamle gågade, og du kan se dig omkring i de omkringliggende bakker efter de gode udsigtsposter. 

Hotel Thinggaard ligger naturskønt og dejligt i den Jyske natur, og hvis du søger en aktiv ferie, så er et kurophold i Thy et oplagt valg. 

 

Transport 

Det er let at komme til Thinggaard Hotel, hvis du er i bil eller på cykel. Det er dertil særligt oplagt at lade cykelferien gå forbi Thinggaard, da hotellet arrangerer gode cykelture i landskaberne omkring Thy. Der er gode forhold for cyklister, og der er lagt cykelstier til formålet.  

Hvis du er med offentlig transport, så er du også ganske fint stillet, da Hurup Thy station ligger få minutter fra hotellet. Hurup Thy station har forbindelse til Vejle station, hvorfor du nemt kan komme til og fra både Århus og København.

 

Mad og drikke 

Restauranten i Hotel Thinggaard et en anerkendt og velanset restaurant, der byder på både gourmet menu og a la carte. Restauranten har et godt udvalg af retter, der henvender sig til de fleste – menuen er lige så jordnær, som den er elegant, og balancen for, hvor alle kan være med, er ramt meget nøjagtigt. På restauranten i Hotel Thinggaard spiser og drikker man godt. Vinmenuen er afstemt og tilpasset de enkelte retter og menuer, og alting harmonerer rigtig godt.  

Restauranten serverer desuden morgenmad til hotellets gæster, og du kan også nyde en lækker anrettet frokost fra samme køkken.  

Spa og wellness  

Hotel Thinggaard har et skønt spaområde med et godt udvalg af faciliteter og masser af plads. Spaen er hyggeligt indrettet og er holdt i det naturlige farvetema, der inviterer til ro og afspænding. Området er stort nok til, at du kan få plads omkring dig, hvilket igen fuldender oplevelsen af fred og komplet ro. 

I spaen på Hotel Thinggaard finder du dampbade, kurbade, saunaer, varmebænk med fodbad, koldvandsrum, udendørs saltbassin, en infrarød kabine og meget, meget mere. Som noget lidt særligt, så har Hotel Thinggaard indrettet en udendørs kurbadshave, hvor du kan finde forskellige bade, bassiner, en jacuzzi, en udendørs sauna, en svedetipi og en terrasse med solvogne. Kurbadshaven er romantisk, inviterende og en oplevelse i særklasse, uanset om du er alene eller afsted som par. 

Spaen på Hotellet har alt, hvad du skal bruge af både indendørs og udendørs faciliteter, og den er designet på en måde, så du får oplevelsen af at være i et med naturen – her finder du med sikkerhed den ro og selvforkælelse, der skal til, for at tage hjem med fornyet energi.

Hotel thinggaard spaophold

 

Typer af ophold 

Hotel Thinggaard har et godt udvalg af forskellige ophold, og de inviterer på mange forskellige oplevelser. Der kan derfor være mange grunde til at vælge Hotel Thinggaard, og hotellet er det oplagte valg for familien, der har mange forskellige behov, der skal imødeses.  

Hotel Thinggaard tilbyder forskellige typer af spaophold – både for singler, for par eller for en gruppe af venner eller veninder. Du kan booke en spa-dag eller en spa-weekend, og de forskellige ophold kan kombineres med gastronomi og øvrige aktiviteter efter smag og behag. Du kan se meget mere på hotellets hjemmeside, eller du kan kontakte hotellet, hvis du har særlige ønsker – personalet er rare og serviceniveauet er højt. 

I og omkring Thy har man flere golfbaner, og Hotel Thinggaard har derfor også forskellige typer af golf-ophold. Golf-opholdet kombineres med morgenmad, madpakker og en eller flere middagsmenuer. Et golf-ophold på Hotel Thinggaard kan have én eller flere overnatninger, og kan naturligvis kombineres med øvrige ophold og aktiviteter – for eksempel spaen.  

Du kan også vælge et gourmet-ophold, der fokuserer på den gode madoplevelse. 

Hotel Thinggaard har forskellige temaer for de mange typer af ophold, og hotellet bruger lokalområdet meget i forbindelse med tilrettelæggelsen af gæsternes ferie. Hotel Thinggaard arrangerer cykelferier, vandreture, guidede naturoplevelser, besøg hos Thy Whisky for blot at nævne nogle stykker.  

Særligt for Hotel Thinggaard 

Hotel Thinggaard er det oplagte valg for familien, der vil forskellige ting. Her kan forældrene tage lillebror med på golfbanen, mens teenagerdøtrene nyder livet i spaen, og hele familien kan senere samles om en naturoplevelse eller sightseeing. Hotellet har en god kontakt til lokalområdet, og det kan derfor arrangere oplevelser langt ud over, hvad der ligger indenfor hotellets mure – dette giver en enorm alsidighed og en masse muligheder.  

Hotel Thinggaard i Thy er et skønt sted at tage på kurophold. Om du vil have den luksuriøse pakke eller naturoplevelsen, er helt op til dig – stedet kan både og.  

Du kan finde meget mere info på hotellets hjemmeside, hvor du også kan få et indblik i de mange muligheder, der er for ophold og aktiviteter. Med udgangspunkt heri kan du med fordel sammensætte din egen pakke, der tilgodeser dine ønsker til et wellnessophold. Nogle finder wellness i naturen, andre i jacuzzien, og Hotel Thinggaard har begge dele.  

Husk at du ofte kan finde gode rabatter, kampagnetilbud og deals, hvis du ser dig lidt omkring – det er altid en god idé at undersøge mulighederne, inden du booket et ophold. Wellness behøver nemlig ikke at koste en formue. 

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk