Hotel Viking

Hotel Viking Tilbud (-10%)

Promovering: Oplev Hotel Viking med en ekstra fordel ved at bestille via Truestory – du får 10% rabat på din første reservation. Med blot 3 enkle trin kan du bestille din ønskede Hotel Viking deal:

  1. Besøg Truestory.dk
  2. Vælg den fortrukne Hotel Viking deal
  3. Køb direkte eller som et gavekort

Yderligere praktisk information, såsom priser, krav og anmeldelser, kan findes, når du booker din spaoplevelse på Truestory.

Hotel Viking
4/5

Seneste pris: Fra 3.198 kr.

Hotel Viking 

Hotel Viking er en lille perle af et spahotel tæt ved Kattegat i Sæby. Hotellet har gode faciliteter og gør meget ud af deres wellnessoplevelse. Dette hotel er det oplagte valg, hvis du som single ønsker at tage nogle dage væk på et meditation- eller yoga retreat, eller hvis I er et par, der trænger til et børnefri romantisk mini-ferie. 

Det kan ofte lade sig gøre at finde gode rabatter og deals på ophold og behandlinger på Hotel Viking, og der kan være meget at spare, hvis du ser dig lidt omkring, inden du booker. 

Værelser 

Hotel Viking har et godt udvalg af forskellige værelser i forskellige prisklasser. DuHotel viking værelse kan booke alt fra et standardværelse til den store suite, og du kan vælge mellem værelser med og uden havudsigt. Nogle af de større værelser kommer med egen balkon, og der er generelt gode muligheder for at vælge til og fra og sortere i behov – både efter budget med også efter personlige ønsker.  

Værelserne er alle indrettet i en hyggelig, landlig stil med fokus på komfort og ro. Hotellet inviterer til hvile og fred, og alle værelser understøtter denne atmosfære i indretning såvel som lysindfald og beliggenhed.  

 

Retreats og events 

Hotel Viking specialiserer sig særligt i at afholde retreats indenfor genren personligt velvære. Her kan du finde et godt udvalg af yoga- eller meditations retreats, hvor du kan fordybe dig i din praksis, finde indre ro og udvikle nye kompetencer.  

Hotellets retreats bliver slået op et år ad gangen, og du kan derfor allerede nu se, hvad du kan opleve i år 2023. De forskellige yoga-retreats kommer i alt fra en enkelt dags ophold og undervisning, til et luksus retreat der forløber sig over flere dage og inkluderer både måltider, ophold og spabehandlinger. 

Disse events og retreats er for alle uanset niveau – du kan være med, hvad end du er en erfaren og avanceret yogi eller helt ny på måtten. Du kan ofte finde gode kampagnetilbud på Hotel Vikings yoga-events, og det kan ofte godt betalte sig at søge efter den rette deal. 

Ophold 

Hotel weekend har forskellige former for tilrettelagte ophold for énHotel viking opholdet eller flere personer. Du kan vælge mellem spaophold, kurophold eller wellnessophold med én eller flere overnatninger. Fælles for alle typer af ophold er, at velvære, forkælelse, afslapning og hvile er i fokus, og at du kan se frem til en meditativ oplevelse, der efterlader dig med ro i sindet og fornyet energi.  

Du kan naturligvis også sammensætte dit eget ophold med udgangspunkt i de forskellige tilbud og muligheder, der er. Du kan læse meget mere om Hotel Viking på deres hjemmeside, hvor du også kan få et nærmere indblik i, hvad de præsenterede typer af ophold inkluderer.  

Udover ophold med overnatning, kan du desuden købe dagsoplevelser af forskellige typer. Her kan du blandt andet vælge imellem “Spa og Brunch”, “Spa og Burger”, “Late Night Spa”, “Spa og Tapas”. Disse oplevelser er særdeles populære og er en god måde at fejre en partners fødselsdag, at gøre noget særligt for en ven eller veninde, eller måske bare for at gøre noget godt for dig selv. Uanset til hvem og i hvilken anledning, så er et gavekort til en dagsoplevelse på Hotel Viking et sikkert hit. 

Økonomi og priser 

Hotel Viking har en rimelig bred alsidighed i deres prissætning, og du kan i et vist omfang selv strukturere et ophold, der matcher dit budget. Hotellet har værelser og ophold i begge ender af prisskalaen, og her handler det blot om at være lidt kreativ – hvis du for eksempel ikke ønsker at spare på spaen eller på wellnessbehandlingerne, så kan du med fordel vælge et standardværelse. Det kan også være, at du prioriterer værelsets beliggenhed og udsigt højest, og så kan du vælge et bedre værelse og spare på behandlingerne. Der er en god fleksibilitet i hotellets ydelser, og du kan derfor skræddersy dit ophold og dermed din pris, så det passer til dine individuelle behov.  

Husk også, at du ofte kan få gode deals og tilbud på spaophold i Danmark, som du med fordel kan benytte dig af, når du planlægger en mini-ferie, eller når du ønsker at forkæle én, du holder af med et gavekort til et spaophold.  

Området 

Området omkring Hotel Viking er præget af den skønne jyske natur og det smukke Kattegat, der danner hjem for et rigt dyre- og planteliv.  

Sæby er en charmerende købstad af ældre dato. Den lille havneby byder på et spændende kystmuseum, en god isbar, hyggelige caféer og en autentisk stemning. Området omkring Sæby er naturrigt og åbent, og der er mange gode vandreture i Søbygård Skov, du kan begive dig ud på mellem dine spabehandlinger. Derudover har du både Kragelund Gods og Kattegat centeret indenfor rækkevidde, og der er derfor et godt udvalg af attraktioner og naturoplevelser at vælge imellem. 

Transport 

Hotel Viking ligger let tilgængeligt, når du er i bil eller på cykel, hvor der er anlagt cykelstier og naturruter i området. Hvis du er med offentlig transport, så kan du tage toget til Aalborg banegård og derfra tage en X-bus direkte til hotellet. Du kan naturligvis også tage en taxa fra Aalborg banegård, hvis du foretrækker en direkte transport fremfor en bustur.  

Mad og drikke 

Restauranten på Hotel Viking byder på morgenmad såvel som frokost og aftensmad. Spisestedet har et godt og alsidigt menukort ogHotel viking mad kan imødekomme mange ønsker og behov. Restauranten er “ReFood” certificeret, hvilket betyder, at de udmærker sig i en indsats mod mad- og ressourcespild, og at de formår at drive hotel og restaurant på en bæredygtig måde, hvor genanvendelighed og solidarisk ansvar er i fokus. 

Menukortet og de forskellige retter i Hotel Vikings restaurant har fundament i lokale og økologiske råvarer, og de fokuserer på den gode smagsoplevelse såvel som den sunde kost. På Hotel Viking spiser du godt og varieret, og du kan spise vegetarisk såvel som kød. Restauranten er absolut et besøg værd, og de forskellige menuer understøtter på bedste vis hele filosofien om wellness og sundhed. 

Spa og wellness  

Hotel Viking har et stort og velassorteret spa- og wellness område, der dækker over både indendørs og udendørs bassiner, varme og kolde bade, jacuzzi, sauna og meget mere. Lokalerne er designet for et godt lysindfald, og atmosfæren inviterer til ro og sjælefred. I tilknytning til spaområdet finder du Klinik ViWell, der byder på et væld af forskellige wellness- og skønhedsbehandlinger. Uanset om du er afsted for at restituere eller for at forskønne dig selv, så har hotellets spaområde et godt udvalg af behandlinger og noget for enhver. Du kan få alt fra massage til bodyscrubs eller facials, du kan få ordnet fødder og negle, og du kan koble fra i en aromatisk saunaoplevelse.  

Hotel Viking tilbyder både dagsoplever, ophold og udvalgte spa- og skønhedsbehandlinger, og du kan derfor selv strukturere et besøg, der matcher det, du ønsker dig – uanset om du er afsted for en enkelt spa-dag, en hel spa-weekend eller et længere kurophold. 

hotel viking spaopohld

Øvrige faciliteter 

Hotel Viking råder, udover de allerede nævnte faciliteter, også over gode møde- og konferencelokaler. Hvis du ønsker at afholde dit næste firma- eller erhvervsarrangement i en lækker atmosfære, der inviterer til ro og koncentration, så er Hotel Viking et godt bud. Du kan altid kontakte hotellet for at høre nærmere om, hvad de kan tilbyde din virksomhed eller din arbejdsplads. Møder og firmaarrangementer kan selvfølgelige kombineres med mad og drikke efter ønske.  

Hotel Viking har også nogle smukke festlokaler, du kan leje til en konfirmation, et bryllup, en rund fødselsdag eller noget helt andet. Når du holder din fest på Hotel Viking, kan du naturligvis kombinere med hotellets øvrige faciliteter alt efter ønske og behov. Menuen planlægges i samarbejde med dig, og du vil møde en stor fleksibilitet og et engageret personale. Både en konfirmation og et bryllup kan med fordel kombineres med en spaoplevelse og en skønhedsbehandling til bruden/brudgommen eller konfirmanden forud for den store dag. 

Særligt for Hotel Viking 

Hotel Viking er et skønt sted i Nordjylland, der giver dig som gæst en masse muligheder for at kombinere og strukturere et ophold helt efter dine ønsker. Hotellets events og retreats er enormt populære, og det samme er de forskellige spa-ophold. 

Hotel Viking ligger landligt og hyggeligt, og atmosfæren er fremfyldt og rolig. Hotellet har gode muligheder både for singlen, for parret og for virksomheden – og hvad end du søger en romantisk oplevelse eller det perfekte lokale til dit næste netværksmøde, så kan Hotel Vikings indretning og stemning bidrage til den gode oplevelse gennem følelsen af ro, fordybelse, koncentration og velvære.  

Hotel Viking er et besøg værd uanset om du ønsker den fulde pakke og et længere ophold, eller blot en massage og en hurtig dukkert. Hotellets mange muligheder for oplevelser giver en masse gode gaveidéer – et gavekort til et wellnessophold er nemlig altid en god idé. 

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk