Wellnessophold

De bedste Wellnessophold tilbud - opdateret Januar 2024

Her på siden har vi nøje udvalgt de bedste wellnessophold, til dig som gerne vil have et pusterum fra hverdagen. 

Vil du overraske med et romantisk ophold for 2, afsted på wellnessophold med hele familien, eller et luksuriøst wellnessophold alene, så har vi samlet de bedste tilbud og deals til dig.

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4.4/5

📍Skodsborg, Sjælland

 

Som et af Danmarks mest luksuriøse wellnesshoteller, kan Kurhotel Skodsborg invitere dig til et fantastisk spaophold, i sin prisvindende arkitekttegnet wellnessafdeling. der vil også være mulighed for oplevelser uden for væggene, i de naturskønne omgivelser, og udsigten over Øresund.

Pris: Fra 2.189 kr.

Himmerland Resort

4.4/5

📍Farsø, Nordjylland

 

På wellnessophold i Himmerland, kan du skrue helt ned for tempoet, så tiden næsten står helt stille. oplev de mange både indendørs og udendørs vandfacilitet, og de helt fantastiske værelser Himmerland resort har at byde på.

 

Pris: Fra 2.650 kr.

Hotel Kong Arthur

4.3/5

📍København, Sjælland

 

wellnessophold på Hotel Kong Arthur, giver dig gode betingelser for et afslappende ophold. Her får du adgang til Ni’mat spa, med fantastiske vandfaciliteter. der vil også være mulighed for at vælge et Spa excutive værelse, med boblebad og king size seng.

Pris: Fra 2.690 kr.

Ystad Saltsjöad

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

📍Ystad, Sydsverige

 

I sydsverige, helt ned til Østersøen, finder du Ystad Saltsjöbad. Hotellet er hjemme til moderne faciliteter og et luksuriøst wellnessområde, kun 20 meter fra havet. på en god dag, kan du også opleve at kunne se til Bornholm. 

Pris: Fra 2.799 kr.

Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard

4.5/5

📍Hurup Thy, Nordjylland

 

På Hotel Thinggaard kan du forkæle dig selv med luksus afslapning i Sydthy kurbad. oplevelsen foregår også udenfor dørene, med Nationalpark Thy som nabo. den inkluderede 4-retters menu vil derfor også være inspireret af lokale råvarer.


Pris: Fra 2.896 kr.

Alsik Hotel

4.6/5

📍Sønderborg, Sønderjylland

 

På hotel Alsik er der noget til enhver smag. Gå på opdagelse på hotellet som er hjemmet til mere end 60 forskellige spa og wellness oplevelser.  hver restaurant på hotellet har sit eget unikke køkken, som er udviklet og ledet af den anerkendte topkok Jesper Kock.

Pris: Fra 2.190 kr.

Marienlyst Strandhotel

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

4.5/5

📍Helsingør, Sjælland

 

Marienlyst Strandhotel er blandt landets absolut bedste wellness.

hotellet ligger ved Øresund, og blot en km fra Kronborg slot.

Pris: Fra 3.695 kr.

Kurhotel Fjordgaarden

4.4/5

📍Ringkøbing, Vestjylland

 

Kurhotel Fjordgaarden ligger blot et par minutter fra Ringkøbing fjord. her kan du for alvor få koblet fra, med overnatning i et dobbeltværelse, og med 2-retters middag efter køkkenchefens valg. Fjordgaarden er vinder af Danish Beauty Award 2022

Pris: Fra 2.399 kr.

Jacy's Spaophold

Jacy'z

4.2/5

📍Göteborg, Sydsverige

 

Jacy’s er hjemmet til hele 27 etager, hvor der kan opleves fire forskellige restauranter, en sky bar og ikke mindst Jacy’s Miami-inspirerede Panchanga Pool Club fordelt på to etager. Her kan der bruges flere timer med ovarmede pools, saunaer, solsenge, pejs, barer og musik.

Pris: Fra 1.692 kr.

Hotel Budersand

Hotel Budersand

4.8/5

📍Hørnum, Nordtyskland

 

I det nordlige Tyskland, lidt syd for Rømø, finder du Hotel Budersand. Her vil du hver morgen kunne nyde udsigten over Nordsøen, fra jeres private balkon. Hotellets store og luksuriøse spaarealer giver dig rig mulighed for afslapning og selvforkælelse.

Pris: Fra 11.250 kr.

Spaophold Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro & Badehotel

4.4/5

📍Thyholm, Midtjylland

 

Tag på wellness i det nordjyske, og mærk hvordan problemerne lægges bag dig. Tambohus Kro & Badehotels varme bade, og skønne omgivelser lige ned til Limfjorden, er en oplevelse der bestemt bør prøves.

Pris: Fra 2.798 kr.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad

4.4/5

📍Halland, Sydsverige

 

Falkenberg Strandbad byder velkommen til et afslappende wellnessophold, i deres helt fantastiske spaafdeling, The Retreat Club. her kan du nyde eftermiddagen i den grønne oase, eller nyde udsigten ned til den lækre Skrea Strand

 

Pris: Fra 2.310 kr.

Spaophold Hotel Skansen

Hotel Skansen

4.5/5

📍Göteborg, Sydsverige

 

Som noget ganske særligt, byder Hotel Skansen som er et af de bedste wellnesshoteller i Sverige, blandt andet på en oplevelse i Kallbadhuset som er bygget ude på vandet. her kan man sidde i saunaen, og nyde samtidig nyde udsigten over Kattegat. Hotellet ligger blot et par timers kørsel fra København

Pris: Fra 2.315 kr.

Spaophold Torekov Hotell

Torekov Hotell

4.4/5

📍Skåne, Sydsverige

 

Når du besøger Torekov hotel, får du en op opleveren. hotellet er særlig kendt for den skønne mad, og de vidunderlige spafaciliteter, både indendørs og udendørs. hotellet ligger i den gamle fiskerby Torekov, som byder på et flot og barsk natur, som er perfekt til vandreture. herefter kan du slå bene op, i den hyggelige lounge, med bålsted.

Pris: Fra 2.175 kr.

SPaophold på comwell borupgaard

Comwell Borupgaard

4.3/5

📍Snekkersten, Sjælland

 

Når du ankommer til Comwell Borupgaard, vil du mærke at hverdagens stress, pludselig blvier lagt bag dig. Under opholdet vil der være fri adgang til AquaSpa og fitnessrum, og badekåbe og badetøfler vil ligger parat.


Pris: Fra 2.199 kr.

spaophold på Thorséng Nature Resort

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

4.7/5

📍Svendborg, Fyn

 

Har du lyst til en anerledes oplevelse, hvor du kommer helt tæt på naturen, men stadigvæk i trygge luksuriøse rammer? så tag på et all-inclusive ophold hos Thorséng Nature Resort. Mod et lille ekstragebyr, kan du få adgang til Wellnessfaciliteter.   

Pris: Fra 5.490 kr.

Comwell Kongebrogaarden

4.5/5

📍Middelfart, Fyn

 

Tag på wellnessophold på det historiske hotel, Comwell Kongebrogaarden. de 400 år gamle hotel, byder på en kultur oplevelse uden lige. Hotellet er også i 2018 kåret som ”Årets bedste luksushotel”   

Pris: Fra 999 kr.

Spaophold på hotel viking

Hotel Viking

4.2/5

📍Sæby, Nordjylland

 

Ved dette prisvindende Spa hotel, har du den ultimative afslapnings oplevelse i vente. Hotellet er hjemme til talrige spafaciliteter inde og udendørs, og med en helt fantastisk udsigt over Kattekat. Hvis du trænger til et luksuriøst getaway, er Hotel Viking helt sikker noget for dig.   

Pris: Fra 3.198 kr.

Comwell Kellers Park spaophold

Comwell Kellers Park

4.5/5

📍Brejning, Jylland

 

 Få den ultimative wellnessoplevelse på Comwell Kellers Park. Oplev et spektakulært spaophold i historiske omgivelser ved Vejle Fjord. Forkæl jer selv med termiske bade, saunagus, skønhedsbehandlinger og fitnessfaciliteter. Nyd Gourmetmad, luksuriøse værelser og en afslappende atmosfære i et prægtigt herresæde fra 1901.  

Pris: Fra 1.722 kr.

Ruths Hotel Spaophold

Ruths Hotel

4.5/5

📍Skagen, Nordjylland

 

Oplev ægte luksus ved Ruths Hotel i Skagen. Forkæl jer selv med et fortryllende spaophold ved stranden, nyd Michelin-stjerne-gastronomi, unikke værelser og en historisk atmosfære. Velvære, komfort of uforglemmelige oplevelser venter jer.

Pris: Fra 1.620 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport spaophold

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4.3/5

📍Kastrup, Sjælland

 

Oplev ultimativ afslapning og komfort på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Dette moderne hotel byder på stilfuld indkvartering, og en fortryllende spaoplevelse, der giver dig den perfekte flugt fra hverdagen. Beliggende ved lufthavnen, er det det ideelle valg for normale gæster, forretningsrejsende og feriegæster 

Pris: Fra 2.595 kr.

AC hotel spaophold

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

4.3/5

📍København, Sjælland

 

AC Hotel by Marriot Bella Sky Copenhagen, hvor luksus og modernitet smelter sammen. nyd det imponerende arkitektur, panoramaudsigt over byen og elegant indrettede værelser. Alt det kombineret med nogle flotte spafaciliteter kan du opleve i hjertet af København.

 

Pris: Fra 1.895 kr.

manon les suites spaophold

Manon Les Suites Guldsmeden

4.4/5

📍København, Sjælland

 

Træd ind i en verden af luksus og skønhed på Manon Les Suites i København. Forkæl jer selv med et uforglemmeligt spaophold, hvor i kan slappe af på tagterressen, og nyde den eksotiske indretning og suiter med jacuzzi, samt den nordiske elegance. 

 

Pris: Fra 3.329 kr.

Kokkedal Slot spaophold

Kokkedal Slot

4.5/5

📍Hørsholm, Sjælland

 

Træd ind i en verden af overdådig charme og afslappende luksus på Kokkedal Slot i Hørsholm. Det enestående spaophold forener historiske omgivelser, førsteklasses faciliteter og enestående service. Slip hverdagens bekymringer og lad dig jer blive forkælet med uforglemmelige øjeblikke fyldt med velvære og fornyelse.

Pris: Fra 1.495 kr.

Nimb hotel spaophold

Nimb Hotel

4.6/5

📍København, Sjælland

 

Opdag en ren fortryllelse af et spaophold på Nimb Hotel, i hjertet af København. Forkæl jer selv med udsøgt gastronomi, og slap af på den specktakulære tagteresse med privilegeret udsøgt over Tivoli Gardens. Et Paradis af luksus venter på jer.

 

Pris: Fra 7.400 kr.

Hotel hesselet spaophold

Hotel Hesselet

4.5/5

📍Nyborg, Fyn

 

 Dette Luksuriøse hotel ligger ved kysten, og byder på betagende havudsigt. Forkæl jer selv med elegante værelser, gourmetrestaurant, spafaciliteter og adgang til stranden. Oplev en perfekt kombination af luksus og naturskønhed. Dette er det ultimative tilflugtssted 

Pris: Fra 2.175 kr.

Kragerup Gods Spaophold

Kragerup Gods

4.5/5

📍Slagelse, Sjælland

 

Oplev historiens vingesus på Kragerup Gods i Slagelse. En middelalderlig herregård med smukke landskaber, svævebane og konferencefaciliteter, vandfaciliteter og indkvartering. Perfekt til afslapning i naturskønne omgivelser  

Pris: Fra 2.175 kr.

Hotel Marina spaophold

Hotel Marina

3.5/5

📍Vedbæk, Sjælland

 

Oplev Hotel Marina i Vedbæk. Dette charmerende hotel byder på en unik maritim atmosfære, spektakulær udsigt og førsteklasses faciliteter. Nyd et uforglemmeligt spaophold ved Øresund, hvor komfort og skønhed går hånd i hånd.

 

Pris: Fra 1.799 kr.

Indholdsfortegnelse

Hvor meget koster et wellnessophold?

Prisen på et wellnesophold kan kan variere meget alt efter hvilket wellnesshotel du vælger.

Du vil få adgang til wellness afdelingen, og så vil der ofte være priser på tilkøb af eksempelvis massage, champagne og vin, og middag. der vil også ofte være forskel på værelset som som bookes. prisen på et ophold for 2 med en overnatning starter som regel ved 1500 kr. et ophold for 2 uden overnatning, starter som regel ved 250 kr. 

Spaophold kvinde

Hvad koster wellness på comwell?

Prisen på en wellnessdag ved eksempelvis Comwell Borupgaard, starter på kun 695 kr. pr. person. det vil give dig adgang til alle deres spafaciliteter, morgenbuffet og lån af badekåbe/håndklæde.

  

Overrask din partner med er romantisk wellnessophold for 2Himmerland resort spa

Leder du efter en speciel måde at vise din påskønnelse for din partner? overvej at overraske med et wellnessophold for 2. et wellnessophold er den perfekte måde at koble fra hverdagen, og genoprette forbindelsen til hinanden. brug en dag eller to, på sammen at blive forkælet med wellness, massage eller andre luksuriøse behandlinger. 

din partner vil helt sikkert blive begejstret for denne tankevækkende og overbærende gave.

Hvilket wellnesshotel skal jeg vælge?

Overvejer du et wellnessophold som en måde at slappe af og lade op?

der er mange muligheder derude, så det kan være uoverskueligt at vælge det rigtige. her er et par ting du skal overveje, når du vælger dit wellnessophold:

Beliggenhed: tænk over hvor du gerne vil hen. vil du bo tæt på hjemmet eller vove dig længere væk? vil du foretrække strand eller andre omgivelser?

Budget: Bestem hvor meget du er villig til at bruge. husk, at priserne kan variere meget afhængig af beliggenheden og faciliteterne, og opholdets længde 

Faciliteter: Overvej hvad du leder efter i et wellnessophold. ønsker du en bred vifte af behandlinger og services, eller leder du mere efter en afdæmpet oplevelse?

ved at overveje disse faktorer vil du være i stand til at finde et spaophold, der udfylder dine præferencer og budget.

Her er en liste over nogle de bedste wellnessophold 

Vi har gennemsøgt internettet og samlet en liste over det bedste wellnessophold på markedet.

hvert wellnessophold på vores liste er omhyggeligt udvalgt for dets exceptionelle faciliteter, tjenester og overordnede atmosfære.

uanset om du leder efter en mindre parferie eller et solo retræte, finder du det perfekte wellnessophold på denne liste.

Wellness ophold

Hvad er forskellen på spa og wellness?

Begreberne ‘’spa’’ og ‘’wellness’ bruges ofte sammen med hinanden, men de henviser til lidt forskellige begreber.

en spa er en form for rekreative vandfaciliter, der typisk har et spabad, en pool og forskellige behandlingsrum til massage, ansigtsbehandlinger og andre wellnesstjenester. de er ofte forbundet med luksus og afslapning.

wellness henviser til en holistisk tilgang til sundhed og velvære. det omfatter fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af sundhed.

Hvad skal man have med på wellnessophold?

At tage på et wellnessophold er enPakke til spaophold vidunderlig måde at slappe af og lade op. herudover er der heldigvis heller ikke meget der skal forberedes og pakkes, men for at det hele skal gå glat, har vi samlet en liste over ting du ofte skal huske, når du pakker til dit wellnessophold.

  • Ekstra tøj og sko, specielt ved en eller flere overnatninger
  • Toilettaske
  • en oplader til mobiltelefon/computer 
  • en kamera, til at fange de gode øjeblikke
  • nødvendigheder som eks. pung, husnøgler og mobiltelefon
  • evt. fitnesstøj

Skal du på wellnessophold i udlandet? så skal følgende også pakkes

  • Pas
  • evt. kontanter i det pågældende lands valuta

Kan jeg tage børnene med?

Vil du gerne afsted med hele familien? eller vil du gerne afsted, og være sikker på at afslapningen ikke bliver afbrudt af højlydte børn?

der er forskellige regler for de forskellige wellnesshoteller. nogle steder skal man være fyldt 18 år for at komme på wellnessophold, og andre steder er det tilladt for alle aldre.

husk derfor at tjekke det individuelle ophold, så du ikke bliver skuffet på den ene eller anden måde  

Må jeg medbringe min hund / kæledyr på wellnessophold?

Mange betragter deres kæledyr som en vigtig del af familien, og det er helt naturligt at ville have dem med når man skal hjemmefra. det er dog vigtigt først at finde ud af om det er muligt og hensigtsmæssigt at tage sit kæledyr med på wellnessophold.

der er en række wellnesshoteller som acceptere kæledyr på opholdet, men du finder også hoteller hvor det går imod deres politik.

undersøg nøje det enkelte ophold om det er muligt, inden du booker opholdet.

Her er hvad er et wellnessophold kan indebære

Et wellnessophold er en vidunderlig måde at slappe af og lade op på, og det omfatter typisk en række facilitet og tjenester. her er nogle ting, du kan forvente at finde på et typisk wellnessophold:

Overnatning: de fleste wellnessophold inkluderer overnatning, lige fra enkle værelser til luksuriøse suiter

wellness-behandlinger: wellnessophold tilbyder ofte en række behandlinger, såsom massage, ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure

Faciliteter: de fleste wellnessophold har pools, boblebade, saunaer og andre rekreative faciliteter som gæsterne kan nyde.

Spisemuligheder:  Wellnessophold kan ofte tilbyde måltider eller snacks, som en del af pakken, eller restauranter eller caféer på stedet, som gæster kan nyde.

Aktiviteter: Nogle wellnessophold tilbyder aktiviteter såsom yogatimer, meditations sessioner eller udendørs udflugter som gæster kan deltager i.

Wellnessophold i udlandet

Er et wellnesshold inden for de danske rammer ikke oplevelse nok, og vil du gerne opleve de afslappende effekter af et ophold i udlandet? vi har samlet en liste at nogle luksuriøse spaophold i andre lande i norden.

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk