Spaophold i Nordtyskland

De bedste spaophold tilbud i Nordtyskland - opdateret Januar 2024

Leder du efter en afslappende og foryngende ferie? led ikke længere end et spaophold i Nordtyskland. beliggende midt i regionens fantastiske naturlige skønhed tilbyder Nordtysklands kurbade den perfekte flugt fra hverdagens stress. uanset om du leder efter en luksuriøs ferieoplevelse, eller et mere intimt og personligt tilflugtssted, finder du det hele i Nordtyskland. Fra det berolige vand i Nordsøen, til de forfriskende skove og bølgende bakker på landet, er Nordtyskland hjemme til en række utrolige spaophold. vi har samlet de bedste til dig her på siden.

Hotel Budersand

Hotel Budersand

4.8/5

📍Hørnum, Nordtyskland

 

I det nordlige Tyskland, lidt syd for Rømø, finder du Hotel Budersand. Her vil du hver morgen kunne nyde udsigten over Nordsøen, fra jeres private balkon. Hotellets store og luksuriøse spaarealer giver dig rig mulighed for afslapning og selvforkælelse.

Pris: Fra 11.250 kr.

A-ROSA travamünde spaophold

A-ROSA Travemünde

4.4/5

📍Travemünde, Nordtyskland

 

Tag en uforglemmelig rejse til Nordtysklands A-ROSA Travemünde Hotel, hvor luksus møder Østersøens skønhed. Med deres eksklusive spaophold kan du fordybe dig i afslappende behandlinger, nyde den spektakulære sandstrand og forkæle dine smagsløg. Tag en drømmeferie i femstjernet elegance, der vil efterlade dig forfrisket.  

Pris: Fra 2.295 kr.

Weissenhaus Resort spaophold
4.8/5

Weissenhaus Private Nature Luxury Resort

📍Weissenhaus, Nordtyskland

 

Skab minder for livet på Weissenhaus Private Nature Luxury Resort. Dyk ned i en verden af uovertruffen elegance, omgivet af skønheden i Østersøen. Nyd ekslusiv luksiv på de 75 hektar privatejendom med privat strand og velplejede haver. Forkæl dig selv med første klasses faciliteter og spaområder.

Pris: Fra 4.495 kr.

Vitahotel alter meierhof spaophold

VitalHotel Alter Meierhof

4.6/5

📍Glücksburg, Nordtyskland

VitaHotel Alter Meierhof er et fantastik tilflugtssted, for dig der ikke har noget imod at køre over grænsen. Her kan du opleve der prisvindende spaophold, som omfavner dig med enestående service, og uovertruffen skønhed – med spektakulær udsigt over Flensborg Fjord. 

Pris: Fra 2.830 kr.

Indholdsfortegnelse