Himmerland Resort

Himmerland Resort Tilbud (-10%)

Promovering: Oplev Himmerland Resort med en ekstra fordel ved at bestille via Truestory – du får 10% rabat på din første reservation. Med blot 3 enkle trin kan du bestille din ønskede Himmerland Resort deal:

  1. Besøg Truestory.dk
  2. Vælg den fortrukne Himmerland Resort deal
  3. Køb direkte eller som et gavekort

Yderligere praktisk information, såsom priser, krav og anmeldelser, kan findes, når du booker din spaoplevelse på Truestory

Himmerland Resort
4.4/5

Seneste pris: Fra 2.650 kr.

Himmerland Resort 

Himmerland Resort byder på sport, spa og gastronomi i skøn natur og dejlige omgivelser. Den Jyske halvø Himmerland er et fantastisk område, der har meget at byde på – uanset om du er til natur, kultur, historie eller sportslige aktiviteter.  

Himmerland Resort dækker over et kæmpe område, og hotellet har et stort repertoire af forskellige former for ophold og aktiviteter. Resortet har mange muligheder for ferietyper, og henvender sig til børnefamilien såvel som parret, singlen og den forretningsdrivende.  

Værelser og ophold  

Hos Himmerland Resort kan du booke hotelværelse eller feriehytte. De klassiske hotelværelser kommer i forskellige størrelser og forskellige prisklasser. Himmerland Resort har alt fra et standardværelse til et superiorværelse og en suite. Resortet har også familieværelser og kan dermed dække mange forskellige behov.  Himmerland resort værelse

Hvis I er en større familie eller en gruppe venner på mere end 4 personer, så kan I med fordel leje en feriehytte. Hytterne fås med 4, 5 eller 6 sengepladser, og de kan dermed huse flere folk. En feriehytte er det oplagte valg, hvis I er afsted i længere tid ad gangen, har brug for eget køkken eller af andre årsager søger en mere privat sfære.  

Himmerland Resort tilbyder forskellige former for ophold og kan imødekomme mange behov og ønsker. Heriblandt diverse aktivitetsophold – golf, padeltennis og vandreture – spaophold, hotelophold, nytårsophold og meget andet. Du kan naturligvis også skræddersy dit helt eget ophold, så det passer til dig og dine medrejsendes behov. 

Økonomi og priser 

Himmerland Resort har mange forskellige typer af ophold og et godt udvalg af værelsestyper, der alle tilhører forskellige prisklasser. Værelsespriserne varierer efter sæson og travlhed, og der kan være penge at spare ved at booke udenfor de travleste måneder. Du kan også altid finde gode deals, gavekort og rabatter til dit kurophold – mulighederne er mange, og du behøver ikke nødvendigvis at betale fuld pris, hvis du ser dig godt omkring, inden du booker et ophold. 

Himmerland Resort ligger generelt i en middel prisklasse og har priser i begge ender af skalaen – afhængigt af hvad du vil med dit spaophold. Du kan med fordel søge efter kampagner og gavekort til forskellige opholdstyper, da disse ofte udstedes.  

Området 

Himmerland er et naturskønt område, der byder på både skov, sø, strand og terræn. Der er uanede muligheder for at få nogle fantastiske naturoplevelser, hvor områdets vandrestier tager dig igennem et rigt dyre- og planteliv samt den jyske natur, når den er bedst. Hvad end du er til strandferie eller skovture, så kan Himmerland være med. 

Den nærmeste større by er Aalborg, som absolut også er et besøg værd, hvis du under ferien oplever at savne byens puls og liv. Aalborg har et godt udvalg af historiske såvel som kulturelle seværdigheder, gode restauranter og et pulserende byliv i landskendte Jomfru Ane Gade. 

Et kurophold hos Himmerland Resort kan let suppleres med både by og land, og er et godt valg til dig, der gerne vil have lidt af det hele, når du er afsted på ferie. 

Himmerland resort området

Transport 

Resortet i Himmerland er let tilgængeligt i bil – men også, hvis du er på cykelferie. Der er anlagt gode cykelstier og kanaler i området. Hvis du er med offentlig transport, så kan du med fordel tage en bus eller en taxa fra Aalborg banegård, som er den største togstation i området, og dermed den med flest togforbindelser.  

Himmerland Resort ligger en smule afsides og lidt øde, men det bør bestemt ikke afskrække dig – du kommer forholdsvis let frem, og beliggenheden er medvirkende til den gode atmosfære og de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser, resortet byder på. 

Mad og drikke 

Himmerland Resort byder på hele tre forskellige restaurationer, og dermed en masse variation i den gastronomiske oplevelse.  

Stedets stolthed er restauranten HimmerRiget, der byder på ”FineDining” i særklasse. Restauranten var i 2022 nomineret ved Den Danske Spiseguide for blandt andet Årets Restaurant, Årets Sommelier og Årets Fine Wine Collection. Hos HimmerRiget får du en gourmet oplevelse udover det sædvanlige, hvor lokaler og udsigt er lige så elegante som menu og vine. HimmerRiget et absolut et besøg værd – særligt for den kræsne kender.  

Som den mere klassiske hotelrestaurant på Himmerland Resort finder du Hul 19. Her får du som hotelgæst serveret morgenmad, og du kan også besøge restauranten til frokost og aften. Spisestedet har en bred menu, der kan møde langt de flestes smag og kostplan. Her finder du klassiske danske caféretter som en god burger, en bøfsandwich eller et stjerneskud. Restauranten har et alsidigt spisekort, og alle kan være med – her er kvaliteten i top, og variationen er god. På Hul 19 er der altid god stemning og højt til loftet. Restauranten her er mere uformel end HimmerRiget, og derfor det oplagte valg til børnefamilien.  

Sidst men ikke mindst kan du fra sommeren 2023 få en kold fadøl og nyde en frokost snack på Larsens Sportsbar & Bistro – det seneste skud på stammen af spisesteder i Himmerland Resort. 

Spa og wellness 

Himmerland Resort har et enormt stort spaområde med gode, luksuriøse forhold og faciliteter. I spaen kan du tage en svømmetur i poolen, du kan nyde livet i en jacuzzi – indendørs eller ude – duHimmerland resort spa kan slippe spændingerne i dampbadet, og du kan slappe af i saunaen. Spaen byder på både varme og kolde bade, og spaen er delt ud over et stort område, hvilket giver god plads og masser af ro og frihed. Himmerland Resort spa ligger tæt ved en lille sø, hvor der er installeret en udendørs sauna – du kan her tage en dukkert i det kolde vand og efterfølgende sætte dig direkte ind i den varme sauna med udsigt over badesøen. 

I spaen kan du tilkøbe diverse behandlinger som massage, skønhedsbehandlinger, saltbehandlinger og meget, meget mere. Spaen har dertil et helt område dedikeret til “mig-tid”, hvor du i fred og ro og i eget selskab kan tilgå diverse selvbehandlingspakker og forkæle dig selv i ro og stilhed.  

Spaen har også en hyggelig café og en lille shop. I shoppen kan du købe udvalgte produkter, og i caféen kan du nyde en lækker cocktail eller en lille snack, mens du venter på din ansigtsbehandling.  

Spaen i Himmerland Resort er en oplevelse for sig og hele turen værd. Uanset om du er afsted for selvforkælelsens skyld, eller om du er på en aktiv sportsferie, så bør du forkæle dig selv med én af de mange behandlinger, du finder i spaen. Har du planer om at tage på en spa-dag eller en spa-weekend i løbet af året? Så er Himmerland Resort et godt bud på stedet til dit kurophold.

 

Golf, sport og øvrige aktiviteter 

Udover spa- og kurbad, så har Himmerland Resort også en golfbane og en golfbutik tilknyttet. Stedet gør meget ud af at pleje sine golfgæster, og har du interesse for sporten, så er Himmerland Resort absolut et besøg værd. 

Himmerland Resort råder over 3 18 hullers golfbaner, der varierer i niveau og sværhedsgrad. Golfbanerne snor sig igennem den skønne natur i Himmerland, og området er (måske) Danmarks smukkest golfsted. Resortet tilbyder leje af udstyr såvel som golfundervisning, og har alle faciliteter du skal bruge for at udvikle og avancere dit golfspil. Her er med andre ord noget for alle – børn som voksne, øvede som begyndere.  

Udover den famøse og særdeles populære golfbane, så har Himmerland Resort også en padeltennisbane og mange andre muligheder for en fysisk aktiv ferie. Du kan læse meget mere på resortets hjemmeside, hvor du kan få et godt overblik over, hvilke muligheder du har.

 

Særligt for Himmerland Resort 

Himmerland Resort er et skønt sted, der giver mange muligheder for en alsidig ferie for hele familien. Fordi stedet har så mange forskellige aktiviteter, så er det et oplagt valg, hvis I er mange afsted, og derved har mange behov, der skal mødes – her kan I få en sportsferie, et kurophold, en gastronomisk oplevelse og en naturskøn hytteferie i et og samme feriested.  

Uanset om I er et par, der ønsker en romantisk weekend med masser af forkælelse, om I er en børnefamilie med mange forskellige forventninger til ferien, eller om du er alene afsted på et restitutions- og wellnessophold, så har Himmerland Resort en pakkeløsning, der matcher dig.  

Stedet byder på skøn natur, god mad, god stemning og et utal af oplevelser. Du kan bruge et par dage eller flere uger på resortet – og uden på noget tidspunkt at løbe tør for noget at lave.  

Himmerland resort har også konferencerum og mødelokaler, du kan booke, og er med andre ord også et godt valg, hvis du søger et sted til dit næste netværksmøde eller firmaarrangement. Og mon ikke dine samarbejdspartnere vil nyde at indgå aftaler på golfbanen? 

Hvis du har sat dig for at besøge Himmerland Resort i år, så kan du med fordel se dig lidt omkring efter gode tilbud og kampagnepriser – det behøver nemlig ikke at koste en formue at tage på golf- og kurophold. 

Indholdsfortegnelse

Copyright © 2023 Spaopholdnord.dk – Siden er reklamefinansieret –  mpo@spaopholdnord.dk